Selecteer een pagina

Wie is Flexis?

Betrouwbaarheid

Verantwoordelijkheid

Duurzaamheid

Ontwikkeling en groei

Doen wat je zegt lijkt zo vanzelfsprekend. Toch merk je in het dagelijks leven dat het nog niet zo eenvoudig is heldere afspraken te formuleren en daar vervolgens naar te handelen. De medewerkers van Flexis staan voor duidelijke, heldere communicatie en afspraken. Door onze kennis te delen met onze werknemers, opdrachtgevers en cliënten in de re-integratie, creëren wij duurzame samenwerkingen en kunnen we samen ontwikkelen en groeien. Wil je meer weten over hoe wij dat doen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Het team

Rachelle Degirmenci

Mijn naam is Rachelle Degirmenci – Johan, directeur en eigenaar van Flexis Uitzendbureau. Zelf ben ik in 2006 gestart in de uitzendbranche. Ik ben begonnen als intercedent bij een middelgrote uitzendorganisatie, waar ik in korte tijd de kans kreeg door te groeien naar de functie van vestigingsmanager.

Gerrie van Kleef

Ik ben Gerrie van Kleef en sinds mei 2015 werkzaam bij Flexis als controller. Mijn jarenlange ervaring en passie op financieel gebied dragen bij aan de stabiliteit van Flexis. Ik denk mee en geef advies aan het management. 

Denise Holstein - Toonen

Ik ben Denise Holstein–Toonen, commercieel manager en re-integratiebegeleider. Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Flexis. Jarenlang richt ik me al op uitzenden, zzp-bemiddeling en werving & selectie, voornamelijk binnen de bouw, techniek, schoonmaak en zakelijke & commerciële dienstverlening. Sinds 2020 heb ik me verder ontwikkeld binnen het vakgebied re-integratie. 

Manon Daniels

Mijn naam is Manon Daniels. In maart 2018 ben ik begonnen als intercedent/recruiter bij Flexis Uitzendbureau. In deze functie ben ik met name verantwoordelijk voor het generen van new business en het recruiten van werkzoekenden voor de zakelijke en commerciële sector. Na ruim 10 jaar ervaring in verschillende functies binnen de detailhandel was ik toe aan een nieuwe uitdaging en ben ik hiernaar op zoek gegaan.

 

Hayati Degirmenci

Ik ben Hayati Degirmenci, Re-integratiebegeleider bij Flexis. Flexis is begonnen als Uitzendbureau in verschillende sectoren van de arbeidsmarkt. Sinds eind 2020 hebben wij een samenwerking met het UWV voor Re-intergratiediensten en pak ik samen met mijn collega Denise de volgende trajecten op : Modulaire diensverlening, Werk Fit, Naar Werk.

Diana Vose

Mijn naam is Diana Vose. Ik ben Recruiter/ Accountmanager bij Flexis uitzendbureau. In deze functie richt in mijn tot de bemiddeling van arbeidsmigranten in verschillende sectoren.
Ik spreek in 5 talen: Litouws, Engels, Nederlands, Oekraïne en Russisch. Hierdoor kan ik de kandidaten die ik bemiddel en de opdrachtgevers goed begeleiden in wat ze nodig hebben voor een langdurige samenwerking.