Hayati Degirmenci

Ik ben Hayati, re-integratiebegeleider bij Flexis. Flexis is begonnen als Uitzendbureau in verschillende sectoren van de arbeidsmarkt.

Sinds eind 2020 hebben wij een samenwerking met het UWV voor re-integratiediensten en pak ik samen met mijn collega Denise de volgende trajecten op:

  • Modulaire dienstverlening
  • Werk Fit
  • Naar Werk

Hierin begeleid ik klanten van het UWV met een WIA,- WAJONG,- of ziektewetuitkering. Door mijn multiculturele achtergrond heb ik geleerd verschillen te waarderen. Daarnaast heeft niet iedereen dezelfde mogelijkheden gekregen of gekozen om te zijn waar hij of zij nu is.

Mijn doel is om samen met de klant te kijken naar het hoogst haalbare binnen hun mogelijkheden. Hierin vind ik het belangrijk dat de klant zich begrepen en gewaardeerd voelt. Door mijn ervaring, passie voor het vak en oog voor de mens zorg ik voor het gewenste resultaat. Daarnaast leg ik snel verbindingen en schakel ik op het juiste moment.

Oprechte en heldere communicatie vind ik belangrijk. Ik ben kritisch, maar dit altijd met een positieve instelling. Ik vind het mooi om bij te dragen aan een duurzaam leer- en ontwikkelproces van de klant.

Contact opnemen met mij? Dat kan via de mail naar hayati@flexisreintegratie.nl of bel naar Flexis Uitzendbureau: 024-3505002. Je mag ook een WhatsApp sturen naar mij op 06-20095154.