Manon Daniels

Mijn naam is Manon. In maart 2018 ben ik begonnen als intercedent/recruiter bij Flexis Uitzendbureau. In deze functie ben ik met name verantwoordelijk voor het generen van new business en het recruiten van werkzoekenden voor de zakelijke en commerciële sector.

Na ruim 10 jaar ervaring in verschillende functies binnen de detailhandel was ik toe aan een nieuwe uitdaging en ben ik hiernaar op zoek gegaan. Zodoende kwam ik in contact met Flexis Uitzendbureau. Ik krijg van hen het vertrouwen mij te ontwikkelen binnen de uitzendbranche, wat voor mij een unieke kans is.

De waarden van Flexis, zoals: betrouwbaarheid, ontwikkeling en groei, sluiten aan bij wat ik belangrijk vind. Deze punten vind ik van belang binnen een team, maar zeker ook om uit te dragen naar de uitzendkracht en de opdrachtgever.

Mijn kennis op het gebied van sales, mijn klantgerichtheid en passie voor dit vak, dragen er toe bij dat ik de juiste mensen op de juiste plaats krijg. Ik word door anderen getypeerd als enthousiast, sociaal, behulpzaam en creatief.

Contact opnemen met Manon? Dat kan via de mail naar manon@flexisuitzendbureau.nl of bel naar Flexis Uitzendbureau: 024-3505002. Je mag ook een WhatsApp sturen naar mij op 06-44721934.