Denise Holstein – Toonen

Ik ben Denise, commercieel manager en re-integratiebegeleider. Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Flexis. Jarenlang richt ik me al op uitzenden, zzp-bemiddeling en werving & selectie, voornamelijk binnen de bouw, techniek, schoonmaak, zakelijke en commerciële dienstverlening. Sinds 2020 heb ik me verder ontwikkeld binnen het vakgebied re-integratie. Samen met mijn collega Hayati begeleid ik klanten van het UWV met een ziektewet-, WIA- of Wajonguitkering. Hiervoor heb ik de cursus Loopbaanbegeleiding gevolgd, zodat ik de klant op passende wijze kan begeleiden. Het doel is om samen met de klant te kijken naar het hoogst haalbare binnen hun mogelijkheden.
Ik probeer er elke dag weer voor te zorgen dat de juiste persoon op de juiste plek terechtkomt. Daarnaast vind ik het belangrijk om goede contacten te onderhouden met de uitzendkrachten en klanten, maar ook met de opdrachtgevers. Eerlijkheid en betrouwbaarheid staan hierbij voor mij centraal.

Wat mij uniek maakt, is dat ik iets negatiefs altijd probeer om te zetten in iets positiefs. Mijn positieve instelling is dan ook een toegevoegde waarde binnen Flexis. Ik ben een doorzetter en ik zal niet snel opgeven! Door nieuwe dingen te ervaren, blijf ik leren en mezelf ontwikkelen. De kennis die ik elke dag weer opdoe, deel ik ook graag met anderen. Iets kunnen betekenen voor een ander vind ik erg belangrijk. Daarnaast leef ik natuurlijk ook om te genieten. Ik wil het maximale uit elke dag halen!
Bij Flexis zit ik helemaal op mijn plek. Ik krijg vrijheid om mijn doelen na te streven en mij verder te ontwikkelen. Ik ga elke dag met een lach op mijn gezicht aan de slag.

Contact opnemen met Denise? Dat kan via de mail naar denise@flexisuitzendbureau.nl of bel naar Flexis Uitzendbureau: 024-3505002. Je mag ook een WhatsApp sturen: 0644970696!