Rachelle Degirmenci

Mijn naam is Rachelle, directeur en eigenaar van Flexis Uitzendbureau. Zelf ben ik in 2006 gestart in de uitzendbranche. Ik ben begonnen als intercedent bij een middelgrote uitzendorganisatie, waar ik in korte tijd de kans kreeg door te groeien naar vestigingsmanager. Flexis is in 2010 ontstaan vanuit mijn wens goed werkgeverschap te verwezenlijken voor alle partijen die daarbij betrokken zijn. Kansen creëren is een leidraad om altijd het beste uit mezelf en anderen te halen. Zonder bang te hoeven zijn fouten te maken, geef je mensen de ruimte om zichzelf te mogen zijn en hun kwaliteiten te ontwikkelen. Dat is waar Flexis voor staat.

Wat ik verder belangrijk vind is dat je de dingen doet met een duidelijk doel voor ogen. Dat maakt dat Flexis ook echt van betekenis kan zijn. De medewerkers van Flexis staan voor betrouwbaarheid, verantwoordelijkheid, duurzaamheid, ontwikkeling en groei. Door middel van het delen van onze kennis en deze waarden streven wij naar een optimale en langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers en uitzendkrachten. Door elkaar te leren kennen en elkaar de ruimte te geven kan ieder zich op zijn of haar eigen manier ontwikkelen.

Naast de bedrijfsvoering, zoals: het bepalen van de koers, het aansturen van medewerkers, de financiën, marketing, en het verzorgen van scholing op het gebied van wet- en regelgeving/hr-uitzendbranche, ben ik zelf ook actief betrokken bij het werven van nieuwe relaties en het selecteren van kandidaten. Netwerken, goed luisteren, snel schakelen en een uniek oog voor details zorgen ervoor dat ik de juiste mensen op de juiste plaats krijg.