Werkgevers

Ik ben werkgever…

Als ondernemer ben je bezig met dat waar je goed in bent. Je levert een product of een dienst waarmee je goed aansluit op de wensen van je afnemers. Dat vraagt je volle aandacht. Je kunt het niet alleen en hebt daarvoor goede medewerkers nodig. Maar voor je het weet, ben je drukker met de organisatie en begeleiding van je personeel dan doen waar je zo goed in bent.

Ervaring in het werven van de juiste medewerkers

Het volgen en uitvoeren van de constant veranderende wet- en regelgeving is in onze huidige tijd een intensieve taak die niet alle ondernemers willen of kunnen uitvoeren. Toch is het je plicht je als een goed werkgever te gedragen en te handelen.

De obstakels die je als werkgever tegen kunt komen, zijn soms tijdelijk maar soms ook langduriger van aard. In bepaalde gevallen kan het iets zijn waarmee je je eigenlijk helemaal niet bezig wilt houden. Flexis is een ervaren organisatie die beschikt over professionals in het werven, selecteren en bemiddelen van werknemers. Daarbij hebben wij ons ontwikkeld tot specialist op het gebied van wet- en regelgeving, cao’s en arbeidsrecht. Deze kennis hebben wij in huis en delen wij graag met u als werkgever.