Selecteer een pagina

Max Poelman

Max Poelman

Mijn naam is Max Poelman. Ik ben in februari 2021 begonnen als stagiair bij Flexis Uitzendbureau. Zonder enige ervaring binnen de uitzendbranche wilde ik graag deze uitdaging aangaan. In juli heb ik mijn stage en mijn opleiding juridisch administratief dienstverlener succesvol afgerond wat leidde tot een contract.

Sinds augustus 2021 ben ik werkzaam bij Flexis Uitzendbureau als junior accountmanager.
Als junior accountmanager is het belangrijk om opdrachtgevers te binden. Daarnaast speelt de bemiddeling van uitzendkrachten een belangrijke rol binnen mijn takenpakket.
Aandachtig luisteren, snel schakelen en het onderhouden van het contact met je netwerk maakt dat ik de juiste mensen op de juiste plek krijg.

Ik ben een persoon die graag zijn mening uit over bepaalde dingen maar daarentegen kan ik ook luisteren naar de mening van een ander en mij hierin verplaatsen. Ik ben een klantgerichte, enthousiaste en collegiale jongen die graag klaar staat voor een ander en die tot het uiterste gaat om de werkgever of werknemer tevreden te stellen met onze diensten.

In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk op en rond het voetbalveld te vinden. Als trainer, als lid van de Jeugd Technische Commissie, als (KNVB)official en als scheidsrechtercoördinator ben ik een echte clubman in hart en nieren. Maar uit eten gaan of een terrasje pakken daar maak ik ook graag tijd voor vrij.

Contact opnemen met Max? Dat kan via de mail naar max@flexisuitzendbureau.nl of bel naar Flexis Uitzendbureau: 024-3505002. Je mag ook een WhatsApp sturen naar mij op 0645746353!