Selecteer een pagina

Angela Cornelissen – Schreven

Mijn naam is Angela en in 2013 heb ik mijn hbo-diploma van de opleiding Food & Business behaald. Daarna ben ik begonnen als leidinggevende in de horeca. Tijdens dat werk miste ik echter een belangrijk element in mijn functie, namelijk: bezig zijn met het aannemen van nieuw personeel en de verdere ontwikkeling van mensen.

Ik vind het leuk om de juiste persoon op de juiste werkplek te krijgen. Als die missie is geslaagd, dan ben ik pas tevreden. Sinds augustus 2015 ben ik werkzaam bij Flexis Uitzendbureau als commercieel medewerker binnendienst. Ik heb gesolliciteerd op een vacature die geplaatst was en die mij erg aansprak.

Flexis Uitzendbureau is een open en persoonlijk bedrijf en dat spreekt mij enorm aan. Vanaf dag één ben ik onderdeel van het team. Binnen Flexis Uitzendbureau ben ik verantwoordelijk voor de contractadministratie, de verloning, het juist naleven van cao’s en commercie. Daar ligt ook mijn grootste interesse en kwaliteit. Dit deel ik met mijn team, uitzendkrachten en opdrachtgevers.

Ik vind eerlijkheid, structuur en een goede samenwerking belangrijk. Je moet elkaar kunnen vertrouwen, elkaar helpen en afspraken nakomen. Dat is de basis van een goed team en daar wil ik graag mijn energie in steken.

Verder is het goed te weten dat ik me aan mijn woord houd, een tikkeltje perfectionistisch ben en een doorzetter.

Contact opnemen met Angela? Dat kan via de mail naar angela@flexisuitzendbureau.nl of via de telefoon 06-447 219 34 of bel naar onze vaste lijn 024 -3505002