Responsive EU Cookie Notify

Manon Daniels

Mijn naam is Manon Daniels. In maart 2018 ben ik begonnen als Intercedent/ Recruiter bij Flexis Uitzendbureau. In deze functie ben ik met name verantwoordelijk voor het generen van new business en het recruiten van werkzoekenden voor de zakelijke en commerciële sector.

Na ruim 10 jaar ervaring in verschillende functies binnen de detailhandel was ik toe, en op zoek naar een nieuwe uitdaging. Zodoende kwam ik in contact met Flexis Uitzendbureau. Ik krijg van hen het vertrouwen mij te ontwikkelen binnen de uitzendbranche, wat voor mij een unieke kans betekent. 

De waarden van Flexis, zoals betrouwbaarheid, ontwikkeling en groei, sluiten aan op wat ik belangrijk vind. Deze punten vind ik van belang binnen een team, maar zeker ook om uit te dragen naar de uitzendkracht en de opdrachtgever.

Mijn kennis op het gebied van sales, en mijn klantgerichtheid en passie voor dit vak, zullen er toe bijdragen dat ik de juiste mensen op de juiste plaats krijg. Ik word door anderen getypeerd als enthousiast, sociaal, behulpzaam en creatief. Contact opnemen met Manon? Dat kan via 06-19064601 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Partners

denorm logo            Logo stipp                   vcu