Responsive EU Cookie Notify

Denise Holstein - Toonen

Ik ben Denise Holstein. Sinds april 2016 ben ik werkzaam bij Flexis Uitzendbureau als accountmanager. Hiervoor heb ik mijn bachelor Nederlands Recht afgerond aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Daarna ben ik meteen verder gegaan met de master Burgerlijk Recht. Naast het schrijven van mijn scriptie was het echt tijd voor een nieuwe uitdaging. Daarom solliciteerde ik bij Flexis op de vacature van accountmanager.

Zonder ervaring in de uitzendwereld begon ik bij Flexis aan een nieuw avontuur. Ik probeer er elke dag weer voor te zorgen dat de juiste persoon op de juiste plek terecht komt. Daarnaast vind ik het belangrijk om goede contacten te onderhouden met de uitzendkrachten, maar ook met de opdrachtgevers. Eerlijkheid en betrouwbaarheid staan hierbij centraal.

Leg een casus voor mijn neus en ik zal er alles aan doen om deze casus tot in de puntjes uit te pluizen. Ik vind het heerlijk om wet- en regelgeving uit te zoeken en daarna toe te passen in de praktijk. Achterliggende gedachten naar boven halen is dan ook een van mijn kwaliteiten.

Wat mij uniek maakt is dat ik iets negatiefs altijd probeer om te zetten in iets positiefs. Mijn positieve instelling is dan ook een toegevoegde waarde binnen Flexis. Ik ben een doorzetter en ik zal niet snel opgeven!

Door nieuwe dingen te ervaren, blijf ik leren en blijf ik mezelf ontwikkelen. De kennis die ik elke dag weer op doe, deel ik graag met anderen. Iets kunnen betekenen voor een ander vind ik dan ook erg belangrijk. Daarnaast leef ik natuurlijk ook om te genieten. Ik wil het maximale uit elke dag halen!

Bij Flexis zit ik helemaal op mijn plek. Ik krijg vrijheid om mijn doelen na te streven. Daarnaast is er ook alle ruimte om me verder te ontwikkelen binnen de uitzendbranche. Ik ga elke dag met een lach op mijn gezicht aan de slag.

Contact opnemen met Denise? Dat kan via de mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar Flexis Uitzendbureau: 024-3505002. Je mag ook een WhatsApp sturen naar Denise op 0644970696!

 

 

Partners

denorm logo            Logo stipp                   vcu