Responsive EU Cookie Notify

Wie ben je, wat wil je en hoe past dit in de mogelijkheden die jij en Flexis hebben? Graag kijken we samen naar wat kan. We zijn wel eerlijk, als het niet kan, zeggen we dat ook. Of we kijken naar de opties om de situatie zo aan te passen dat het alsnog zou kunnen. Wij doen dit niet alleen. Alles begint met jouw eigen wil en initiatief. Heb jij de juiste motivatie, inzet en een flinke dosis positieve energie, reageer dan op één van onze vacatures. Mocht daar even niets passends tussen staan maar je weet wel waar je zou willen werken en wat je toegevoegde waarde daar zou kunnen zijn? Laat het ons weten, wellicht kunnen wij daar iets in betekenen voor jou.

Vacatures

Alle lopende vacatures kun je hier vinden.

Bekijk & reageer

Downloads

Voor jou als werknemer zijn er verschillende downloads beschikbaar.

Bekijk de downloadomgeving.

Anderen over Flexis
Ben als hovenier nu een jaar of anderhalf via Flexis aan de slag bij twee verschillende opdrachtgevers. Alles loopt op rolletjes . De betalingen op tijd, geen urenbriefje ingeleverd: wordt er even gebeld. Je merkt dat de dames er echt wat van willen maken. Succes!
Rob van den Beemt
hovenier
Anderen over Flexis
Hallo, ik ben Tonny en al 34 jr actief in de bouwwereld als timmerman. Het laatste jaar werk ik voor Flexis Uitzendbureau in Nijmegen. ‘N goed georganiseerde uitzendgroep die hart heeft voor hun zaak en voor t personeel dat ze aan t werk zetten. Ze houden constant contact of je t naar je zin hebt en zijn steeds aan t zoeken naar nieuwe mogelijkheden. ..
Tonny Becker
Timmerman
'Ik vind het fijn om voor Flexis te werken omdat ik daardoor in de gelegenheid ben me verder te ontwikkelen op het gebied van Sales. Het bedrijf waar ik nu werk is internationaal georiënteerd waardoor ik ook mijn kennis van de Engelse taal kan verbeteren. Kortom: Ik vind het top om hier te werken!'
Jhoan Gopalakrishnan
Sales Assistant