Responsive EU Cookie Notify

Als ondernemer ben je bezig met dat waar je goed in bent. Je levert een product of een dienst zoals jij vindt dat het goed aansluit op de wensen van je afnemers. Dat vraagt je volle aandacht. Je kunt het niet alleen en hebt daarvoor goede medewerkers nodig. Maar voor je het weet ben je drukker met de organisatie en begeleiding van je personeel dan doen waar je zo goed in bent.

Het volgen en uitvoeren van de constant veranderende wet- en regelgeving is in onze huidige tijd een intensieve taak die niet alle ondernemers willen of kunnen uitvoeren. Toch ben je het verplicht je als een goed werkgever te gedragen en te handelen.

De obstakels die je als werkgever tegen kunt komen zijn soms tijdelijk maar soms ook langduriger van aard. In bepaalde gevallen kan het iets zijn waarmee je je eigenlijk helemaal niet wilt bezig houden. Flexis is een ervaren organisatie die beschikt over professionals in het uitzenden, payrollen en werven en selecteren van werknemers. Daarbij hebben wij ons ontwikkeld tot specialist op het gebied van wet- en regelgeving, cao’s en arbeidsrecht. Deze kennis hebben wij in huis en delen wij graag vrijblijvend. Gewoon omdat het dan voor iedereen helder is en lekkerder werkt.

Diensten

Flexis ondersteunt u graag in:

Payrolling

Uitzenden

Werving & selectie

Advies

Coaching

Downloads

Voor u als werkgever zijn er verschillende downloads beschikbaar.

Bekijk de downloadomgeving.

Anderen over Flexis...
Onze samenwerking met Flexis Uitzendbureau kenmerkt zich vooral door flexibiliteit. Zij weten als geen ander te schakelen in de verschillende wensen die ik bij hen neer leg. Eventuele onduidelijkheden of problemen lossen zij snel op en houden ons hierbij goed op de hoogte. We werken fijn samen op een directe en informele wijze waarbij de belangen van alle partijen goed in de gaten worden gehouden.
Xander Hinten
Xander Hinten
AMC Groep – Voorman Specialistische reiniging
Anderen over Flexis...
Wij hebben een prettige samenwerking met Flexis. Vriendelijke medewerkers die altijd voor je klaar staan en het geen probleem vinden om een extra stapje te zetten. Prijs kwaliteit verhouding is netjes en ze begrijpen goed waar je als klant behoeften aan hebt. Kortom een aanrader om mee te werken.
Jay Kuppen
Jay Kuppen
Projectmanager bij Ariëns – Partner in Vastgoedonderhoud
Anderen over Flexis...
De samenwerking is zoals jullie naam al zegt flexibel, maar niet alleen dat ook erg professioneel en klantvriendelijk ! Erg tevreden over de samenwerking in het verleden en vertrouwen in de toekomst !
Frank Beekers
Frank Beekers
Bedrijfsleider/Ontwerper Uw Tuin
Anderen over Flexis...
Integrity Matters werkt vanaf 2013 tot grote tevredenheid samen met Flexis. We hebben een aantal experts op bijzonder vakgebied via Flexis geplaatst. De begeleiding en afhandeling van Flexis hierin is uiterst prettig en professioneel verlopen. Als uitzendorganisatie moet je betrouwbaar en transparant zijn. De snelle en correcte afhandeling van contractfase tot uitbetaling draagt hieraan zeker bij.
Brigitte Schultink
Brigitte Schultink
Integrity Matters
Anderen over Flexis...
"Wij als schildersbedrijf hebben goede ervaringen met Flexis uitzendbureau. Naar onze ervaringen met Flexis, bestaat Flexis uit een gedreven team dat altijd klaarstaat met gemotiveerd personeel dat graag voor je aan de slag gaat. Bij vragen kunnen wij altijd bij de dames terecht en krijgen hier direct antwoord op. Wij zijn zeer tevreden met Flexis als uitzendbureau! "
Mevrouw C. Schoonderwoerd
Mevrouw C. Schoonderwoerd
Schoonderwoerd Schilders te Weurt