Responsive EU Cookie Notify

Betrouwbaarheid - Verantwoordelijkheid - Duurzaamheid - Ontwikkeling en groei

Doen wat je zegt lijkt zo vanzelfsprekend. Toch merk je in het dagelijks leven dat het nog niet zo eenvoudig is helder te formuleren wat je afspreekt en daar vervolgens naar te handelen. Hoe betrouwbaar ben je daar zelf in en in hoeverre vertrouw je de ander? Hoe staat het eigenlijk met de zaken die je niet zo direct afspreekt. Wie neemt welke verantwoordelijkheid en hoe kun je erop vertrouwen dat dat gebeurt? Doet diegene dit vanuit eigen belang of wordt daar een groter belang in betrokken?

Als je rekening houdt met de gevolgen van jouw handelen op anderen en het effect hiervan op langere termijn, je verantwoordelijkheid neemt voor dat deel dat binnen jouw bereik ligt en tevens actief probeert schade te beperken, ontstaat een vruchtbare basis die maakt dat we met elkaar verder kunnen ontwikkelen en groeien. Hiermee ben je dienstbaar aan een duurzaam leven voor jezelf en anderen.

Anderen over Flexis...
Onze samenwerking met Flexis Uitzendbureau kenmerkt zich vooral door flexibiliteit. Zij weten als geen ander te schakelen in de verschillende wensen die ik bij hen neer leg. Eventuele onduidelijkheden of problemen lossen zij snel op en houden ons hierbij goed op de hoogte. We werken fijn samen op een directe en informele wijze waarbij de belangen van alle partijen goed in de gaten worden gehouden.
Xander Hinten
Xander Hinten
AMC Groep – Voorman Specialistische reiniging
Anderen over Flexis...
Wij hebben een prettige samenwerking met Flexis. Vriendelijke medewerkers die altijd voor je klaar staan en het geen probleem vinden om een extra stapje te zetten. Prijs kwaliteit verhouding is netjes en ze begrijpen goed waar je als klant behoeften aan hebt. Kortom een aanrader om mee te werken.
Jay Kuppen
Jay Kuppen
Projectmanager bij Ariëns – Partner in Vastgoedonderhoud
Anderen over Flexis...
De samenwerking is zoals jullie naam al zegt flexibel, maar niet alleen dat ook erg professioneel en klantvriendelijk ! Erg tevreden over de samenwerking in het verleden en vertrouwen in de toekomst !
Frank Beekers
Frank Beekers
Bedrijfsleider/Ontwerper Uw Tuin
Anderen over Flexis...
Integrity Matters werkt vanaf 2013 tot grote tevredenheid samen met Flexis. We hebben een aantal experts op bijzonder vakgebied via Flexis geplaatst. De begeleiding en afhandeling van Flexis hierin is uiterst prettig en professioneel verlopen. Als uitzendorganisatie moet je betrouwbaar en transparant zijn. De snelle en correcte afhandeling van contractfase tot uitbetaling draagt hieraan zeker bij.
Brigitte Schultink
Brigitte Schultink
Integrity Matters
Anderen over Flexis...
"Wij als schildersbedrijf hebben goede ervaringen met Flexis uitzendbureau. Naar onze ervaringen met Flexis, bestaat Flexis uit een gedreven team dat altijd klaarstaat met gemotiveerd personeel dat graag voor je aan de slag gaat. Bij vragen kunnen wij altijd bij de dames terecht en krijgen hier direct antwoord op. Wij zijn zeer tevreden met Flexis als uitzendbureau! "
Mevrouw C. Schoonderwoerd
Mevrouw C. Schoonderwoerd
Schoonderwoerd Schilders te Weurt