Responsive EU Cookie Notify

Functie
Kraanmachinist
Opdrachtgever
Voor een opdrachtgever in de omgeving van Nijmegen zijn we op zoek naar een Machinist. We zijn zowel op zoek naar een kraanmachinist als een machinist voor de minigraver. De opdrachtgever is een professioneel bedrijf met veel ervaring in de grond-, weg- en waterbouw. Ze zijn op zoek naar een betrokken en kundig kraanmachinist om het team te versterken! De opdrachtgever biedt goede arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer.

Provincie
Gelderland
Plaats
Nijmegen
Branche
Bouw
Uren per week
40

Certificaten
VCA,

Omschrijving
Als kraanmachinist is je voornaamste bezigheid het bedienen van de kraan. Daarnaast verricht je onderhoud aan de machine en ondersteun je je collega’s. Hierbij is goede communicatie en samenwerking erg belangrijk! Bij de minigraver bestaan je werkzaamheden o.a. uit het graven van sleuven. Hierbij ga je zorgvuldig te werk, waardoor de kabels en leidingen onbeschadigd blijven.

Functie eisen

- Je bent in het bezit van een VCA-certificaat of wil dit op korte termijn behalen.
- Je hebt enige relevante werkervaring als kraanmachinist.
- Je bent in het bezit van rijbewijs B.
- Je bent collegiaal en betrokken.
- Je kan precies en nauwkeurig te werk gaan.

Contact
Interesse? Stuur je cv naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar Flexis Uitzendbureau: 024-3505002. Je mag ook een WhatsApp sturen naar Denise op 06- 190 646 01

 

Partners

denorm logo            Logo stipp                   vcu