Responsive EU Cookie Notify

Functie
Woningstoffeerder
Opdrachtgever
Voor een opdrachtgever in de omgeving van Nijmegen zijn wij op zoek naar een ervaren, klantgerichte woningstoffeerder. Deze opdrachtgever is gespecialiseerd in het stofferen van woningen of kantoren. Men kan hier terecht voor alle mogelijke producten om een woning of kantoor te stofferen. Denk jij dit te kunnen leveren? Dan is dit een geschikte vacature voor jou!

Provincie
Gelderland
Plaats
Nijmegen
Branche
Bouw
Uren per week
40
Omschrijving
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren, klantgerichte woningstoffeerder. Vakmanschap en maatwerk staan centraal en jij weet dit als geen ander te leveren. In deze functie zal je diverse stoffeer-werkzaamheden uitvoeren, zoals het leggen van vloerbedekking, laminaat of het plaatsen van gordijnen. Je zal klantgericht werken en je zorgt dat er altijd voldaan wordt aan de wens van de klant.
Functie eisen

- Je hebt ervaring in de woningstoffering;
- Je bent woonachtig in de omgeving van Nijmegen;
- Je hebt een klantgerichte instelling;
- Je werkt zorgvuldig en hebt affiniteit met wonen;
- Rijbewijs is een pre;
- Je bent communicatief vaardig en stemt makkelijk af op de klant.
Contact
Interesse? Stuur je cv naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar Flexis Uitzendbureau: 024-3505002. Je mag ook een WhatsApp sturen naar Denise op 0644970696!

Reageren