Responsive EU Cookie Notify

Functie
Hypotheekacceptant
Opdrachtgever
Onze opdrachtgever is een financiële dienstverlener uit Nijmegen. Per direct zijn zij op zoek naar ervaren of junior Hypotheekacceptant.

Provincie
Gelderland
Plaats
Nijmegen
Branche
Commerciële dienstverlening
Uren per week
40

Omschrijving
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de beoordeling van hypotheekaanvragen. Je analyseert en beoordeelt aanvragen en motiveert eventuele afwijzingen. Daarnaast voer je alle bijbehorende werkzaamheden uit. Als volwaardige gesprekspartner informeer je adviseurs/intermediairs en draagt indien van toepassing proactief alternatieven aan. Je bent mede verantwoordelijk voor het onderhouden van een goede relatie met alle belanghebbenden, waaronder intermediairs. Je zorgt voor een efficiënte verwerking en afhandeling. Je signaleert knelpunten en afwijkingen in het verloop van het proces en rapporteert hierover aan je leidinggevende. Tevens doe je proactief verbetervoorstellen om de kwaliteit en effectiviteit van de werkzaamheden te verbeteren. Onze opdrachtgever vindt het belangrijk dat naast het bieden van een marktconform salaris rekening wordt gehouden met de behoeften van hun medewerkers. Daarom bieden zijn; Focus op jouw persoonlijke ontwikkeling; De mogelijkheid tot flexibel werken; Ruimte voor ontspanning en plezier; Open, informele cultuur waarbinnen iedere nieuwe collega zich direct welkom voelt.

Functie eisen
MBO+ werk en denkniveau; In bezit van de vereiste certificering of bereid deze in korte tijd te behalen; Accuraat, communicatief vaardig en klant en resultaatgericht; De ambitie om je verder te ontwikkelen.

Contact
Stuur je CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar Flexis Uitzendbureau: 024-3505002. Je mag ook een WhatsApp sturen naar Rachelle op 06-41392392

 

Partners

denorm logo            Logo stipp                   vcu