Responsive EU Cookie Notify

Functie
Productieleider
Opdrachtgever
Voor een opdrachtgever in omgeving Nijmegen, zijn wij op zoek naar een productieleider. Onze opdrachtgever is een VGO-gecertificeerd bedrijf. Zij werken voor professionele beheerders van woningen en gebouwen zoals woningcorporaties, zorg- en onderwijsinstellingen, VVE’s, overheden en beheerders van commercieel onroerend goed. Ze bieden ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, er is een ontspannen werksfeer en mogelijkheden om te groeien in je vak.

Provincie
Gelderland
Plaats
Nijmegen
Branche
Bouw
Uren per week
40

Omschrijving
Als productieleider zijn je werkzaamheden erg divers. Je stuurt en begeleidt de vakmensen in het team. Daarnaast let jij goed op kwaliteit, veiligheid en milieu in het project. Je bent alert op het naleven en coördineren van de opgestelde planning. Je neemt deel aan werkoverleggen, onderhoudt contact met de klanten en houdt ten slotte de administratie van het project bij.

Functie eisen

- Bij voorkeur heb je relevante ervaring opgedaan.
- Je hebt ten minste MBO niveau 4 richting bouwkunde afgerond.
- Je bent een goede leider die opbouwende kritiek kan geven.
- Je bent communicatief sterk, enthousiast en proactief.
- Je hebt kennis van bouwbesluit, verwerkingsvoorschriften en praktijkrichtlijnen.
- Je hebt interesse in methoden voor efficiëntie, zoals LEAN.

Contact
Interesse? Stuur je CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar Flexis Uitzendbureau: 024-3505002. Je mag ook een whatsapp sturen naar 0644970696

Reageren