Responsive EU Cookie Notify

Functie
Senior Secretaresse Advocatuur
Opdrachtgever
Voor een opdrachtgever in omgeving Arnhem zijn wij op zoek naar een secretarieel medewerker. Deze opdrachtgever is een advocaten-notarissen kantoor die juridische dienstverlening biedt aan bedrijven, overheid en instellingen vanuit diverse locaties. Door de samenwerking vanuit verschillende rechtsgebieden kunnen ze snel tot een gepast advies komen. Ze hebben een laagdrempelige bedrijfscultuur en bieden goede arbeidsvoorwaarden.

Provincie
Gelderland
Plaats
Arnhem
Branche
Zakelijke dienstverlening
Uren per week
40
Omschrijving
Jouw werkzaamheden als secretaresse zijn gericht op het ondersteunen van de advocaten met het rechtsgebied vastgoed en overheid. De advocaten hebben vaak hectische dagen en het is jouw taak om deze zo soepel mogelijk te laten verlopen. Je houdt je bezig met het uitwerken en redigeren van juridische documenten, agendabeheer, cliëntcontact en het organiseren van vergaderingen. Jouw taken zijn dus erg divers, wat om flexibiliteit en een snel reactievermogen vraagt.
Functie eisen

- Je hebt HBO werk en/of denkniveau
- Je hebt ervaring als secretaresse in een notariële omgeving.
- Je bent servicegericht en hebt goede sociale vaardigheden
- Je bent goed in organiseren
- Je hebt een professionele en representatieve uitstraling
- Je hebt een flexibele instelling
- Je beschikt over goede digitale vaardigheden
Contact
Interesse? Stuur je CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar Flexis Uitzendbureau: 024-3505002. Je mag ook een WhatsApp sturen naar 0645746353.

Reageren