Responsive EU Cookie Notify

Functie
Voorman betontimmerwerk
Opdrachtgever
Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een voorman betontimmerwerk voor een project in Nijmegen. De opdrachtgever is een aannemersbedrijf dat gespecialiseerd is in diverse specialistische betonwerken. Denk hierbij aan schoonwerkbeton, brugdekken, colorcrete en ronde wanden. Het is een bedrijf dat in ontwikkeling is en samenwerking erg belangrijk vindt.

Provincie
Gelderland
Plaats
Nijmegen
Branche
Bouw
Uren per week
40
Omschrijving
Als voorman betontimmerwerken stuur jij je collega´s aan in de dagelijkse werkzaamheden. Je kan tekenen lezen, een constructie bedenken en zorgen dat het gewenste eindresultaat wordt behaald. Je hebt inzicht in de benodigde grondwerken en storten van betonvloeren. Tevens ben je in staat om zelfstandig te stellen en bekistingen te storen. Ook is goede communicatie met collega´s essentieel en ga je voor een fijne samenwerking!
Functie eisen

- Je bent in bezit van VCA Vol of wil deze op korte termijn behalen.
- Je kan tekeningen lezen voor zowel bekisting als wapening.
- Je bent in bezit van rijbewijs B.
- Je hebt ervaring met systeem bekistingen.
- Je hebt ervaring met pal-toren ondersteuningscontructies.
Contact
Interesse? Stuur je CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar Flexis Uitzendbureau: 024-3505002. Je mag ook een whatsapp sturen naar 0644970696.

Reageren