Functie
Werkvoorbereider/tekenaar
Opdrachtgever
Voor een opdrachtgever in omgeving Nijmegen zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider/tekenaar. Onze opdrachtgever is een gecertificeerd isolatiesysteem bouwer, welke gespecialiseerd is in isolatie bouwsystemen door geheel Europa. Ze hebben vele internationale klanten in diverse branches. Er is een informele werksfeer, waarbij elke werknemer zijn eigen verantwoordelijkheid neemt. Daarnaast zijn er voldoende ontwikkelmogelijkheden.

Provincie
Gelderland
Plaats
Nijmegen
Branche
Techniek
Uren per week
40
Omschrijving
Als werkvoorbereider/tekenaar houd jij je bezig met het aansturen van de fabriek. In deze fabriek worden vele isolatiedeuren gemaakt, vensters, frames enzovoort. Je houdt hierbij de kwaliteit van de producten in het oog. Daarnaast word je ook ingezet als werkvoorbereider, waarbij je ook tekeningen in AutoCad maakt. Je overlegt met collega's en klanten om zo het gewenste werk af te leveren.
Functie eisen

- Je hebt HBO bouwkundige of een soortgelijke opleiding afgerond.
- Ervaring als productieplanner of werkvoorbereider is een pré.
- Je kan werken met AutoCad.
- Je hebt een proactieve werkhouding en positieve instelling.
Contact
Interesse? Solliciteer dan op de functie via de website. Je mag ook bellen naar 0645746353 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Reageren