Responsive EU Cookie Notify

Functie
(leerling) Zonnepanelenmonteur
Opdrachtgever
Voor een opdrachtgever in de omgeving van Nijmegen zijn wij op zoek naar zonnepanelenmonteurs. Onze opdrachtgever heeft jarenlange ervaring op het gebied van zonne-energie. Deze organisatie biedt complete oplossingen voor duurzame energie, waarbij persoonlijk klantcontact erg belangrijk is. Er heerst een prettige werksfeer en ze bieden goede arbeidsvoorwaarden en ontwikkelmogelijkheden.

Provincie
Gelderland
Plaats
Nijmegen
Branche
Techniek
Uren per week
40
Omschrijving
Als zonnepanelenmonteur houd jij je bezig met het aanleggen, onderhouden en installeren van zonnepanelen. Daarnaast plaats je ook omvormers. De werkzaamheden zijn vaak fysiek zwaar en vinden plaats op diverse type woningen of panden. Hierbij ga je nauwkeurig te werk en lever je kwalitatief goed werk. Start je als leerling? Dan word je natuurlijk eerst ingewerkt en ga je samen met een collega op pad. Naast het leggen van zonnepanelen, houd jij je soms ook bezig met het klaarleggen van materiaal voor de volgende dag. Secuur werk is hierin erg belangrijk.
Functie eisen

- Ervaring als zonnepaneelmonteur is een pre, maar geen vereiste.
- Je werkt nauwkeurig.
- Je hebt goede communicatieve vaardigheden.
- Je houdt van aanpakken en hebt een positieve instelling.
Contact
Interesse? Stuur je CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar Flexis Uitzendbureau: 024-3505002. Je mag ook een whatsapp sturen naar 0644970696.

Reageren