Responsive EU Cookie Notify

U heeft tijdelijk of langere tijd een extra medewerker nodig. Flexis werft en selecteert voor u kandidaten waarna u kiest met welke kandidaat u in zee gaat. Mocht de kandidaat zo goed bevallen, dan kunt u in overleg deze kandidaat zelf in dienst nemen of kiezen voor de volgende opties:
 

U zoekt een nieuwe medewerker in uw organisatie en heeft niet de middelen, kennis of mogelijkheden om dit proces op te pakken. Flexis is specialist in het werven en selecteren van de juiste kandidaten en neemt dit tegen een redelijke fee graag van u over. En, no cure, no pay.

 

Heeft u een werknemer in dienst die langdurig ziek is en weet u niet hoe u hiermee verder moet? Flexis HR-Advies kan u helpen bij deze en diverse andere personeelsvraagstukken. Hierbij kunt u onder andere denken aan wet- en regelgeving, werving & selectie, functioneringsgesprekken, duurzame inzetbaarheid, ziekteverzuim, contractbeëindiging of organisatieverandering.  

U kunt bij Flexis terecht voor HR-Advies op maat bij instroom, behoud en uitstroom van personeel. Wij helpen u graag met zowel kleine als grotere projecten. Flexis houdt haar opdrachtgevers up-to-date op de hoogte van belangrijke veranderingen en komt graag langs voor vrijblijvend advies. 

Klik hier voor meer informatie.

 

Loopt u zelf of één van uw medewerkers vast in de werkzaamheden of samenwerking met collega’s, dan is het wellicht zinvol daar met een buitenstaander eens naar te kijken. Het is soms verrassend te zien hoe ogenschijnlijk kleine veranderingen, een zoveel prettiger manier van werken kunnen veroorzaken. Coaching gesprekken bieden uitkomst als u of uw medewerkers willen veranderen en ontwikkelen. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Partners

denorm logo            Logo stipp                   vcu