Responsive EU Cookie Notify

Werkvoorbereider
Plaats: Druten

Bekijk vacature

Of bekijk alle vacatures..

Werkvoorbereider / Calculator
Plaats: Nijmegen

Bekijk vacature

Of bekijk alle vacatures..

Meer informatie voor werkgevers

werkgever

Flexis Waardenwerknemer

Meer informatie voor werknemers

werknemer

Flexis uitzendbureau is ontstaan vanuit de behoefte werkelijk iets te verbeteren in de wereld van het uitzenden. Daarbij denken wij vooral aan kwalitatieve waarden. Helder en eerlijk met elkaar om gaan, samenwerken, mogelijkheden hebben te ontwikkelen, prettige arbeidsomstandigheden en afspraken. Vanzelfsprekend is dat wet- en regelgeving nageleefd worden.

Uitgangspunt is steeds dat de belangen van alle betrokkenen evenredig gediend worden. Die van werknemer, inlener en Flexis. Wij zien graag dat we door samenwerken, gezamenlijk beter worden. Als je verder wilt en kunt kijken, zie je dat dit tevens een positieve invloed heeft op jouw omgeving.

Flexis is NEN 4400-1 en VCU gecertificeerd en is gespecialiseerd in de sectoren zakelijke- en commerciële dienstverlening, bouw, schilder en techniek.

 

 

 

 

  • Mijn naam is Sourraya Lemnawar, in 2016 ben ik begonnen aan de opleiding Marketing, Communicatie & Evenementen. Tijdens mijn opleiding heb ik mij ingezet voor verschillende projecten binnen de muziekwereld en Lees meer
    Sourraya Lemnawar Wie is Flexis?
  • Mijn naam is Manon Daniels. In maart 2018 ben ik begonnen als Intercedent/ Recruiter bij Flexis Uitzendbureau. In deze functie ben ik met name verantwoordelijk voor het generen van new Lees meer
    Manon Daniels Wie is Flexis?
  • 1
  • 2
  • 3

Partners

denorm logo            Logo stipp